Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулася апаратна нарада Мамаївської сільської ради

Дата: 13.09.2021 16:32
Кількість переглядів: 299

 

Фото без описуВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА МАМАЇВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

13 вересня 2021 року в залі засідань Мамаївської сільської ради, під керівництвом сільського голови Наталії Катрюк відбулась чергова апаратна нарада за участі заступників сільського голови, секретаря ради, керівників структурних підрозділів сільської ради та старост населених пунктів територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Заслухали інформацію начальників відділів щодо напрямків планування роботи на поточний період.  Старости округів окреслили ряд питань, які існують, наразі, в населених пунктах громади та потребують вирішення. Це переважно питання благоустрою (грейдерування та освітлення вулиць; берегоукріплення; проблема спалювання листя, трави, сміття), соціальні питання і інші. 
Основна увага на зустрічі приділялась питанню підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період. У всіх закладах та установах мають бути створені комфортні умови для роботи, навчання, лікування, тощо.  Про стан та підготовку котелень до опалювального сезону доповідав начальник відділу ЖКГ Федірчик М.М. 
На нараді розглянули також питання стану захворюваності у Мамаївській громаді на COVID-19 та вакцинації. В межах зустрічі директор  ТОВ «Мак-Медик» Гаврилюк Л.І. ознаи?омила присутніх із актуальною інформацією перебігу боротьби із вірусною хворобою та наи?більш гострими питаннями, що постали в громаді.
По завершенню наради сільським головою надано ряд доручень керівникам окремих структурних підрозділів та комунальним підприємствам громади та рекомендації щодо їх виконання.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь