Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Відбулася апаратна нарада

Дата: 01.06.2022 09:55
Кількість переглядів: 175

Фото без описуВчора, 30 травня Мамаївський сільський голова Наталія Катрюк провела апаратну нараду за участю заступника сільського голови та секретаря ради з керівниками та працівниками структурних підрозділів.
Перед тим, як розпочати засідання, Наталія Миколаївна вкотре зауважила, що в країні йде війна, в багатьох областях півдня і сходу тривають бої, у нашій громаді ситуація контрольована, але  обов’язково треба дотримуватись усіх заходів безпеки, особливо під час повітряної тривоги.
«Ситуація напружена по всій Україні. Наші військові роблять все можливе, і навіть неможливе, для нашої безпеки, за що їм велика подяка. А ми, в свою чергу, повинні забезпечити їм надійний, міцний тил та неймовірну підтримку» - сказала голова громади.

Під час засідання обговорювали проблемні питання та планували подальшу роботу у галузях. Для інформування жителів громади доводимо наступне:
1. На найближчий час заплановано виробничі наради з директорами шкіл, завідувачами садочків, керівниками музичної школи та ДЮСШ, а також з працівниками медичної сфери;
2. Спільно із працівниками ДСНС планується проведення обстеження місць масового відпочинку на водних об’єктах, задля визначення безпечних місць купання;
3. Закладами соціальної сфери громади активно проводиться підготовка до нового опалювального сезону;
4. Сільський голова Наталія Катрюк надала ряд доручень комунальникам для проведення благоустрою територій, підтримки чистоти нашої громади. Наталія Катрюк наголосила на необхідності безперебійної роботи комунальних підприємств та надання необхідних послуг населенню. А також зазначила під час наради: «Потрібно до прибирання в громаді підійти як господарі у своїй домівці. Навіть в умовах війни села та селища мають бути прибрані»;
5. Відділ соціального захисту населення продовжує роботу з вимушеними переселенцями та родинами, які опинились у складних життєвих обставинах;
6. Всі загальноосвітні навчальні заклади закінчили навчання. Сьогодні в усіх ЗНЗ громади останній дзвоник. Підбивання підсумків навчального 2021-2022 року буде проведено в онлайн режимі.

По закінченню наради сільський голова дала ряд доручень на виконання працівникам структурних підрозділів ради та звернула увагу на обов’язковість їх виконання.

Слава Україні????????
Впевнено до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь