Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

З Днем матері!

Дата: 02.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 256

Щиро вітаємо з чудовим весняним святом - Днем Матері

Фото без опису

         День Матері - це особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної поваги до найдорожчої в світі людини - мами.         

 

Одне з найсвітліших і найрадісніших весняних свят - День матері. День матері є чи не найвідомішим серед усіх сімейних свят. Це прекрасне свято запроваджено на честь усіх матерів: як тих, хто народив дітей, так і тих, хто лише збирається стати мамою. Воно присвячене найріднішій і найближчій людині, котра дала життя своїй дитині.

Цього дня діти вітають своїх мам, дякуючи їм за турботу, любов і терпіння. Сини та доньки намагаються відвідати своїх матерів і зробити їм невеличкий подарунок. Найчастіше дарують листівки, квіти та інші приємні сюрпризи. Матусям присвячують пісні та вірші, а також збираються за святковим столом. Чоловіки ж вітають не лише своїх мам, а й дружин, адже ті подарували їм дітей.

В Україні День матері не має сталої дати. Відповідно до указу президента України від 10 травня 1999 року № 489/99 святкується він у другу неділю травня. Таким чином, цього року День матері припадає на 9 травня.

Дорогі наші матері!

Від щирого серця вітаємо вас зі святом! Мама - це найдорожче і світле, що є на світі. Мама завжди радіє успіхом своїх дітей, підтримує їх у важку хвилину, завжди щиро переживає за кожен пройдений крок. Немає людини ближче і рідніше! Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких! Кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями! Щастя, здоров'я, благополуччя, душевного спокою і любові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь