Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Привітання з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 09.05.2021 15:24
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

Дорогі визволителі, шановні ветерани Другої Світової війни! Від щирого серця вітаємо Вас з днем Великої Перемоги. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося, складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги.

Згадуючи всіх, хто пройшов крізь вогонь війни ми щиро вітаємо тих, хто сьогодні серед нас: Сімонова Василя Михайловича (1924 р.н.) - жителя селища Лужани, Бугрова Олександра Тимофійовича (1931 р.н.) - жителя села Мамаївці та Чорнокозого Василя Івановича (1926 р.н.) - жителя села Біла.

З вдячністю та глибокою шаною потисли руки ветеранам заступник голови Чернівецької райдержадміністрації Олексій Добровольський, Мамаївський сільський голова Наталія Катрюк, заступник сільського голови Мар’ян Гайдук. В цей святковий день кожному ветерану від Мамаївської ОТГ вручили грамоти, фруктові корзини і грошові винагороди в сумі 2000 гривень. Надзвичайно були раді вітанням визволителі-жителі нашої громади. В день Перемоги щороку вони вдягають свої медалі, нагороди і повертаються спогадами у ті страшні часи та вдячні Богу, що змогли пройти всі випробування воєнного часу.

Бажаємо вам, дорогі наші ветерани, бадьорості духу, міцного здоров’я, оптимізму та довголіття! Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почули в ці дні, додають сил і душевного спокою!

Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву. Довгих літ щасливого та мирного життя! Ясного неба та віри у славне майбутнє нашої громади і рідної  України! Нехай на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь