Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

До відома жителів громади!

Дата: 03.06.2021 13:07
Кількість переглядів: 265

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Кіцманське відділення АТ «Чернівцігаз» інформує щодо технічного обслуговування внутрішніх газопроводів та газових приладів

Велика кількість споживачів сприймають із непорозумінням вимогу працівників відділення АТ «Чернівцігаз» щодо вкладання по обслуговуванню внутрішніх газопроводів та газових приладів (ТО).
Ця вимога передбачена кодексом ГРС та в пункті 5.4 ПБСГ, в якому зазначено, що газоспоживач (власник) мусить забезпечити щороку вкладання договорів ТО.
Наші ж працівники, з метою помягшення фінансового навантаження на споживачів, вимагають вкладання цих договорів та здійснюють періодичну повірку побутових лічильників лише раз на 5-8 років, коли потрапляють до помешкання споживача для виконання своїх функціональних обов’язків і при цьому оформля.ть певні документи, де зазначають свій підпис. Це, наприклад, при встановленні додаткових газових приладів, оформленні документів по зміні власника. Але найчастіше це буває при повірці лічильників. В цих випадках працівник відділення АТ «Чернівцізбут» зобов’язаний вимагати вкладання договорів ТО або негайно (без додаткових попереджень) відключити такого споживача, згідно пункту 5.7 ПБСГ, адже Оператор ГРМ не має права постачати газ на необслужені об’єкти. 
Уникнути зазначеної вимоги наші працівники не можуть тому, що постачання газу  на необслужені газопроводи і прилади може створити вибухонебезпечну ситуацію, що приведе до кримінальної відповідальності працівника та його керівників.
Окремо наголошуємо, що вартість зазначених договорів приведена до найнижчого можливого рівня. 
Також повідомляємо, що газоспоживачі можуть вкладати зазначені договори по ТО із будь-яким підприємством, що має дозвіл на проведення цих робіт.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь