Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Як минули святкові вихідні у нашій громаді!

Дата: 28.06.2021 11:38
Кількість переглядів: 282

Фото без описуФото без опису

У Мамаївській громаді завершилися триденні святкові вихідні.

26-27 червня відзначали День Молоді та День Конституції України. Протягом вихідних веселощі та урочистості заполонили Мамаївську громаду: дитячий турнір з рибної ловлі, святкові концерти, спортивні змагання, тематичний круглий стіл та у 11-класників відбулися  випускні вечори. Цього року День Молоді був особливим, у святкуванні прийняли участь всі охочі: діти, молодь, батьки, активні та життєрадісні, які заряджали своєю енергетикою.

Фото без описуФото без опису

Зібравшись під відкритим небом біля ставка в селі Мамаївці відбувся дитячий турнір з рибної ловлі  «Впіймав - Відпусти». З привітальним словом до всіх присутніх звернулася голова Мамаївської територіальної громади Наталія Катрюк. У своїй промові сільський  голова зауважила:  «…Молодість - це чудова пора перших злетів, перших самостійних рішень і досягнень. Це той натхненний період, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Молодь - це рушійна сила будь - якого суспільства». «Вітаю з Днем молоді та щиро зичу вам, шановні мешканці нашої громади, добра, спокою, здоров’я, миру, злагоди і любові у кожну родину, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави - Конситутції. А Конституція - як основний закон життя в нашій державі дає нам право на відпочинок. Тому відпочивайте, зустрічайтеся, спілкуйтеся та щиро дякую вам за те, що ви у таку гарну, сонячну днину прийшли, підтримали таке чудове дійство. Зі святом вас, дорогі друзі!» - зазначила Наталія Катрюк. Наталя Миколаївна вручила грамоти та кубки переможцям змагання та відмітила аматорськими нагородами усіх учасників турніру.

Фото без описуФото без описуФото без опису

На святі мамаївчан та гостей  радували грою на музичних інструментах  вихованці інструметальної студії, танцювальні колективи «Колос», пісенними композиціями талановиті вокалісти та своїми запальними жартами розвеселив публіку гумористичний номер.

Гучна весела музика, невмовкаюче щебетання дітлахів, пахощі смаколиків і нескінченний потік бажаючих приєднатися до святкового дійства -  таким був недільний вечір у Мамаївцях. Місцеві жителі  та гості поспішали насолодитися усіма моментами свята, ласували смачним морозивом, а також мали змогу скуштувати смачнющу уху, яку приготували вмілі руки господарів нашої громади.

З метою залучення молоді до занять спортом, пропаганди здорового способу життя серед жителів громади у с. Стрілецький Кут організовані спортивні змагання у вигляді спортивно-розважальних ігор для батьків та дітей -  програма «Здорова сімя». Тож вийшло напрочуд гарне, веселе свято родини. Переможці отримували святкові призи. Всіх учасників частували смаколиками місцеві жителі.

На стадіонах в с. Мамаївці та смт. Лужани провели змагання з міні-футболу.

Під час свята панувала атмосфера радості та неймовірної молодої енергії. Зморені, проте щасливі мешканці громади  поверталися додому. Ці вихідні показали, що в Мамаївській громаді  вміють та знають як                 по-справжньому треба святкувати День молоді. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

Дякуємо організаторам  за чудове свято!

                                              

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь