Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Будівництво футбольного поля зі штучним покриттям в селі Дубівці

Дата: 01.07.2021 17:24
Кількість переглядів: 240

Новий футбольний стадіон будується в Дубівцях за особисті кошти підприємців. Вже виконано більше половини запланованих робіт. Нині ж увага зосереджена на облаштуванні штучного покриття. Тож чекати завершення робіт залишилось недовго та вже зовсім скоро спортсмени зможуть тренуватися у комфортних умовах. Планується відкриття спортивного майданчика до 12 липня 2021 року, на свято Петра і Павла. В цей день в Дубівцях святкують  День села.
Розміри поля 44 на 22 метри. Об’єкт будується за кошти спонсора Циганчука Василя Васильовича. Також долучилися до реалізації проєкту місцеві підприємці  Рурак  Микола Васильович та директор фірми «Грінте» - Гищук Віктор Стефанович.
Василь Циганчук наразі проживає за кордоном. Він бачив, як такі об’єкти там функціонують та завжди мріяв створити щось подібне у рідному селі. А сьогодні мрія збулась! Ми раді, та дуже вдячні Василю Васильовичу та підприємцям за новий стадіон, який забезпечить можливість дітям займатися футболом круглий рік. Це дуже гарний подарунок для всіх спортсменів-футболістів. Адже, коли погані погодні умови їм доводиться працювати в залах, шукати місце для занять, а це впливає на якість підготовки юних футболістів. Тож задля комфорту професійних спортсменів та просто любителів футболу облаштування поля є дуже важливим. 
Такі проєкти є яскравим прикладом позитивних змін та ми повинні, спільними зусиллями, створити якомога більше можливостей для активного дозвілля дітей та молоді, адже від цього залежить здоров’я майбутнього покоління. Відкриття футбольного поля зі штучним покриттям дасть можливість дітям займатись улюбленим видом спорту та підвищувати спортивну майстерність, загартовувати своє здоров’я та більше часу проводити на свіжому повітрі. 
Щиро дякуємо  всім, хто допоміг здійснити цей проєкт. Юним футболістам бажаємо здоров’я і лише перемог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь