Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Вітаємо з Днем родини!

Дата: 08.07.2021 12:10
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

Сьогодні в Україні святкують День родини, це свято є відносно молодим і відзначається з 2012 року. Символічно, що саме в цей день православні християни відзначають День Петра і Февронії - покровителів сім’ї та шлюбу. 

Родина - найдорожче, що є у людини. Всі ми родом з дитинства! Яка родина, така держава, яка родина, таке й суспільство.  Батьки є першими головними вихователями, бо дали дітям життя, і тому мають великий обов'язок виховати своїх дітей. Обов'язком дітей у родині є: шанувати, любити, слухати своїх батьків, а на старість їх доглядати.

Хочемо відзначити в цей день багатодітні сім’ї, які проживають на території нашої громади та побажати їм міцного здоров’я, любові, злагоди та достатку. В селищі Лужани проживає сім’я Тодерюків, в якій виховується 5 діток, в селі Дубівці проживає сім’я Попеску, які виховують 6 дітей, сім’ї Мороз та Бойда в яких по 5 дітей, с. Стрілецький Кут (сім’я Волосівських - 5 дітей), с. Ревне (сім’ї Кузевич, Юрійчук по 5 діток та сім’я Демчук, в якій виховується 7 дітей), с. Драчинці (сім’ї Урчуляк та Москалюк по 5 дітей та сім’ю Фесик в якій виховується 6 діток), с. Дубівці (сім’ї Басар, Блисько - 5 дітей та сім’я Савчук - Николайчук (6 дітей).

В нашій громаді є діти, які внаслідок смерті батьків чи з інших причин залишилися без батьківського піклування. Та знаходяться люди, які беруть їх під свою опіку та діти виростають в повноцінних сім’я, отримують материнську любов та батьківське піклування. Велика шана та подяка таким людям. Серед таких сімей:

- сім’я ПУНДИК, які проживають в селі Мамаївці. Мати - Пундик Марія Радіонівна взяла на виховання 2 дітей, які були позбавлені батьківського піклування;

- подружжя РУРАКІВ з села Дубівці, взяли під опіку 4 дітей;

- сім’я МИГАЙЛЮК з селища Лужани, Михайлюк Дарія Іллівна опікується 2 дітками, інвалідами дитинства;

- сім’я НИКИФОРЕЦЬ (3 дітей,  батьки яких померли) - опікун Джумара Олеся Іванівна, яка є цим дітям тіткою.

Шановні батьки-усиновителі, опікуни, піклувальники, щиро дякуємо кожній сім’ї, висловлюємо подяку кожному хто подарував дитині частинку свого серця і сімейний затишок.  Прийміть  найщиріші слова поваги. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше - щастя мати родину.

Також в цей день ми не можемо не згадати сім’ї захисників нашої країни. Висловити щирі слова вдячності членам сімей учасників АТО за виховання мужніх і сильних синів України, за їх героїзм та патріотизм у боротьбі за мир і спокій на рідній Батьківщині.  На території нашої громади проживає 166 сімей, члени яких приймають участь в антитерористичній операції. В селищі Лужани проживає Солонар Адам Андрійович - напівсирота, син Солонара А.Д., який був учасником бойових дій та помер 24 січня 2020 року.

Українці завжди шанували сім’ю. Тож зичимо Вам любити і цінувати своїх батьків, дітей та онуків, сестер та братів. Бажаємо Вам відчувати любов і шану до кожного, знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка, що українці - одна велика сім’я!

Яскравим прикладом являється велика дружня, життєрадісна, активна, творча та працьовита родина ВЕРСТЮКІВ, які проживають в селі Глинниця та все своє життя присвятили творчості, розвитку культури. Робота стала їхнім життям. Колектив, односельчани для них - одна велика родина. Зразкова робота Драчинецького будинку культури неодноразово була відзначена в районі та області. І заслуга в цьому сім’ї ВЕРСТЮКІВ: Октавіан Петрович - директор закладу, керівник народного аматорського театру, дружина Людмила Федорівна - керівник колективів дитячого сектора, син Октавіан Октавіанович - художній керівник СБК, невістка Ніна Петрівна - керівник зразкового аматорського хореографічного колективу «Драчинецький сувенір», онук Октавіан Октавіанович - керівник дитячої студії народного та естрадного танцю «Сонечко». Ці люди закохані в свою роботу, справжні фанати своєї справи. Кожен день своєю багаторічною, невтомною працею вони досягають високих результатів. Ця родина є зразковим прикладом та ми пишаємося, що в нашій громаді проживають такі завзяті, творчі, наполегливі люди, які присвятили своє життя улюбленій справі.

Цінуйте свою родину. Вона  ваша опора та підтримка. Пам’ятайте, що земля без води - мертва, а людина без сім’ї - пустоцвіт!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь