Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Спартакіада голів та старост ТГ Кіцманщини 2021 року

Дата: 13.07.2021 12:06
Кількість переглядів: 282

Фото без описуЗдоровий спосіб життя - це актуально завжди. І наочний приклад занять спортом продемонстрували команди у складі голів та старост територальних громад, змінивши ділові костюми на спортивну форму.

12 липня в м. Кіцмань пройшла 6 спартакіада голів та старост  територіальних громад району 2021 року. Змагання організовані та проводились Кіцманською місцевою організацією ГО ВФСТ «Колос». Учасники змагань показували свою майстерність у 5 видах спорту: шахах, шашках, настільному тенісі, дартсі, гирьовому спорті та мірялись силами силоміром кисті.

Фото без опису

Спортивна команда Мамаївської ТГ під керівництвом голови громади Наталії Катрюк показала свою спритність та витривалість. За результатами змагань спортсмени нашої громади здобули ряд призових місць:

- ІІ місце з силоміру кисті (голова Мамаївської ТГ Катрюк Наталя Миколаївна та староста Стрілецько-кутського округу Тащук Олексій Дмитрович) та ІІІ місце з силоміру кисті (староста села Глиниця Танасюк Оксана Георгіївна);

- ІІ місце з шашок та ІІІ місце з дартсу (староста с. Глиниця Танасюк Оксана Георгіївна);

- І місце з настільного тенісу, ІІІ місце з дартсу та ІІ місце з гирьового спорту (староста с. Біла Унгурян Роман Васильович);

- ІІ місце з настільного тенісу та ІІІ місце з гирьового спорту (староста Драчинецького округу Прокопець Іван Михайлович)

Фото без опису

Переможці змагань були нагороджені грамотами, медалями та представлятимуть громади на обласній спартакіаді, яка відбудеться в с. Банилів Вижницького району Чернівецької області 18 липня.

Такі заходи дозволять не лише пропагувати здоровий спосіб життя, але й посилити єдність, зробити колективи єдиною командою. У повсякденній роботі, як і в спорті, важливі взаємодопомога, дух суперництва, постійне самовдосконалення та вміння не здаватися ні за яких обставин.

Команда Мамаївської ТГ гідно представила громаду! Висловлюємо щиру подяку усім учасникам спартакіади! Бажаємо в подальшому яскравих перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь