Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мамаївська ТГ інформує: про засідання комісії по розподілу субвенції та забезпечення житлом дітей сиріт

Дата: 16.07.2021 14:18
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

15 липня 2021 року відбулось засідання новоствореної Комісії з питань формування пропозицій щодо надання субвенції з державного бюджету до бюджету Мамаївської сільської ради на  проектні, будівельно-ремонтні, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб і їх числа.
Метою засідання даної комісії було визначення потреби у коштах субвенції з державного бюджету до бюджету Мамаївської сільської ради на придбання житла  дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування.
Заслухали виступ заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Мамаївської сільської ради - Гайдука Мар’яна Ярославовича, який повідомив присутніх, що станом на 01.07.2021 року на квартирному обліку по Мамаївській сільській раді перебуває 15 осіб зі статусом діти позбавлені батьківського піклування та особи з їх числа.     
З інформацією про загальний список дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа віком від 16 до 23 років, які перебувають на квартирному обліку Мамаївської сільської ради виступила головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту населення Блискун Лілія Віталіїівна.
За наслідками обговорення даного питання, з урахуванням внесених пропозицій одноголосно погоджено та затверджено список дітей в кількості 15 осіб та прийнято рішення щодо визначення потреби в сумі 6 051 771,50 грн. для придбання житла зазначеним категоріям осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь