Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мамаївська ТГ ІНФОРМУЄ

Дата: 09.08.2021 15:37
Кількість переглядів: 310

Мамаївська ТГ ІНФОРМУЄ 
7 серпня 2021 року в смт. Глибока відбулися обласні фінальні змагання Чернівецької ТО ГО «ВФСТ «Колос» серед команд сільських, селищних територіальних громад, присвячених 30-річчю Незалежності України 2021 року.
Всього у заході взяли участь 9 команд, представників територіальних громад. Учасники змагались у 6 видах спорту: волейбол, футзал, гирьовий спорт, теніс настільний, шашки і шахи.
Упродовж дня наша збірна команда Мамаївської ТГ продемонструвала свою майстерність та швидкість в усіх видах спорту, ставшим переможцями та призерами.
Перемогу з настільного тенісу для Мамаївської громади здобули серед чоловіків Зендих Олег (с. Біла),  посівши 1 місце та серед жінок Кирилюк Мар’яна (смт. Лужани), яка також посіла 1 місце.  2 місце у шаховому поєдинку посів Поляник Василь (с. Мамаївці). А збірна команда Мамаївської ТГ(Мамаївці, Драчинці, Лужани, Біла)  з мініфутболу була хорошим прикладом достойної гри, футболісти показали гарні результати - 2 місце. Третє місце у замаганні з шашок посіла Пазюк Руслана (с. Мамаїці).
Участь у змаганнях з гирьового спорту прийняв Александрюк Станіслав, який отримав травму та, незважаючи на це, виконав програму, посівши 6 місце.
В загальному заліку серед 9 об’єднаних територіальних громад Чернівецької області Мамаївська громада посіла 3 місце.
Мамаївська сільська рада вітає спортсменів, які перемогли та посіли призові місця, а також висловлює подяку всім учасникам та організаторам за вагомий внесок у розвиток спорту та підтримку гідного іміджу нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь