Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Робоча нарада з питань вакцинації населення громади від коронавірусної хвороби

Дата: 11.08.2021 11:05
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

10 серпня 2021 року відбулася нарада щодо вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19 та роз’яснення необхідності вакцинування.
У роботі наради взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Олексій Денисович Добровольський, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Микола Володимирович Бучацький, директор ТОВ «Мак-Медик» Леся Іванівна Гаврилюк та начальник відділу організаційно-кадрової роботи Ігор Васильович Онуфрійчук. Нарада зініційована у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації через новий штам COVID -19 «Дельта». 
Виступаючі зазначили, що щеплення - це насамперед справа добровільна, але необхідна. Медики стверджують, що це єдиний спосіб убезпечити себе та своїх рідних від наступних хвиль пандемії. У цій ситуації важлива комунікація.
У ході зустрічі присутні обговорили стан проведення кампації з вакцинації громадян, заслухали статистику щеплень. Наголосили на необхідності активізації вакцинації, щоб до початку осіннього періоду всі були захищені від пандемії. 
Серед питань, які було розглянуто та обговорено на нараді також - про маршрут мобільної бригади в супроводі сімейного лікаря, формування для маломобільних груп населення маршрутної карти по населених пунктах громади. 
 «На превеликий жаль, пандемія триває, й невтішна статистика щодня нагадує нам про це. Для уникнення збільшення захворювання працівники адміністрації ТОВ «Мак-Медик» та сімейні лікарі телефонують мешканцям населених пунктів нашої громади та інформують про можливість вакцинації, тож просимо громадян з розумінням поставитись до даної ситуації та обрати правильне рішення. Єдиний захист від 4-ї хвилі - колективний імунітет, який досягається шляхом вакцинації населення. На даний час вакцин достатня кількість, тож вакцинуватися може кожен бажаючий. Нагадуємо, що процедура вакцинування є добровільною та безкоштовною. Крім того, слід пам’ятати, що в групі ризику знаходяться люди похилого віку, а також люди з супутніми  захворюваннями. Лише спільними зусиллями можна побороти розповсюдження коронавірусу та повернути громаду до звичного способу життя!» - зазначила директорка ТОВ «Мак-Медик» Леся Гаврилюк.
Усвідомлення нагальної необхідності щеплень - наша основна мета, спільна наполеглива робота в цьому напрямку дасть можливість зменшити важкість перебігу хвороби, а в подальшому і подолати цей недуг COVID - 19 - наголошували на нараді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь