Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Фахівці служби зайнятості організували майстер-клас для вихованців реабілітаційного центру «Дзвіночок»

Дата: 16.08.2021 17:26
Кількість переглядів: 282

 

Сьогодні, 16 серпня 2021 року, для вихованців Комунальної установи  «Кіцманський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Дзвіночок» фахівці служби зайнятості організували майстер-клас в одному із закладів харчування Кіцманщини.

Вихованці реабілітаційного центру познайомилися із професіями готельно-ресторанної справи: офіціанта, кухаря та бармена.  Фахівці разом з дітьми провели уроки практичної майстерності  із приготування салатів та піци, коктейлів,  складання серветок та сервірування столу.

- Такі заходи дають можливість дітям розширити уявлення про професії, спробувати себе у різних професіях та обрати собі підходящу у майбутньому, - зазначає фахівець з профорієнтації Кіцманської районної філії ОЦЗ Ольга Філіпчук.

Вихованці реабілітаційного центру із відповідальністю та ентузіазмом взялися прикрашати столи, розміщуючи правильно посуд та столові прибори, намагалися створити святкову атмосферу у поєднанні із приготуванням страв. Працівники закладу харчування розповідали про правила етикету та ділилися секретами як перетворити звичайні страви на вишуканий шедевр. 

- Ми хочемо ознайомити вихованців установи з професіями, які є на ринку праці, та які вони можуть опанувати, - зазначила директорка КУ «Кіцманський центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Дзвіночок» Кіцманської міської ради Людмила Крестянікова.

Захід відбувся в рамках профорієнтаційний проекту «Зустріч з професією». Впродовж двох місяців вихованці познайомляться ще з професією фотографа, перукаря та візажиста. За результатами цих заходів учасники майстер-класів пройдуть тестування на визначення схильностей до професій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь