Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ОСВІТНІ ЗАКЛАДИ МАМАЇВСЬКОЇ ТГ ГОТОВІ ДО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Дата: 17.08.2021 17:08
Кількість переглядів: 263


Традиційно, перед кожним новим навчальним роком здійснюється об’їзд шкіл та дошкільних навчальних закладів. Головна мета - перевірити готовність освітніх закладів до забезпечення якісних умов навчального процесу.
12 серпня 2021 року комісія у складі: голови Мамаївської ТГ Катрюк Н.М.; заступника сільського голови з питань виконавчих органів ради Гайдука М.Я.; начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту сільської ради Равлюк Р.М.; головного інспектора Кіцманського РВ УДСНС, підполковника служби цивільного захисту Іванчишина І.М.; завідувача Кіцманської міжрайонної філії Державної установи ЧОЛЦ Міністерства охорони здоров’я України Водянчука Ю.М.; т.в.о. начальника СРПП № 2, Кіцманського відділу поліції ГУ НПУ в Чернівецькій області, капітана поліції Постєвки О.М.; начальника Кіцманського районного управління головного управління ДПСС в Чернівецькій області Візель О.М.  та фахівців Кіцманського районного управління головного управління ДПСС в Чернівецькій області провели об’їзд загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів громади щодо готовності до 2021/2022 навчального року.
Перевірка стану готовності закладів освіти Мамаївської сільської ради до роботи в новому 2021/2022 навчальному році  здійснювалася, відповідно до розпорядження Мамаївського сільського голови від 07 липня 2021 року №146 «Про підготовку закладів освіти Мамаївської сільської ради до нового 2021/2022 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період». 


Під час об’їзду особлива увага приділялася покращенню стану матеріально - технічної бази закладів освіти. Були оглянуті харчоблоки, їдальні, котельні, спортивні і актові зали, приміщення і території закладів. Також,  перевірено стан протипожежної та електробезпеки, підготовку до осінньо - зимового опалювального періоду.
Учасники об’їзду відмітили належний  рівень підготовки шкіл до нового навчального року, в усіх закладах проведено капітальні та поточні ремонтні роботи, здійснено заходи з енергозбереження, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, створено комфортні умови для навчання та виховання дітей.
Огляд навчальних закладів залишив цілому позитивні враження, на належному рівні організована та ведеться підготовка до нового навчального року директорами шкіл та завідувачами дошкільних навчальних закладів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь