Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Всеукраїнський серпневий форум «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху»

Дата: 21.08.2021 17:47
Кількість переглядів: 588

Фото без опису
У рамках роботи профільної стратегічної сесії «Реформа освіти в умовах децентралізації. Якісна освіта для кожного», 20 серпня до Мамаївської територіальної громади завітала делегація Всеукраїнського серпневого форуму «Освіта України 30 без бар’єрів: вектори якості та успіху».
Учасників заходу привітала сільський голова Наталія Катрюк в актовому залі Лужанського-опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Василя Орелецького. Мамаївська громада радо вітала освітян із кожного куточка України.

Фото без описуФото без опису
Під час зустрічі обговорювалися питання відповідно до програми заходу, зокрема: стосовно напрямків розвитку галузі освіти, нові методи викладання, виховання та навчання педагогів, про те, які нові виклики та можливості чекають на дітей, батьків, вчителів, освітян у новому навчальному 2021/2022 році.
Серед спікерів: заступник директора Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації, начальник управління освіти і науки Гринюк Оксана Іванівна; голова Мамаївської ТГ Наталія Катрюк; начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Мамаївської сільської ради Руслана Равлюк;  національний експерт з питань освіти Центрального офісу реформ Сергій Дятленко; директор навчально-методичного центру якості освіти та координації господарської діяльності навчальних закладів Чернівецької області Світлана Прінько;  заступник директора КУ «Навчально-методичного центру якості освіти та координації господарської діяльності навчальних закладів Чернівецької області» Андрій Вовк; директор комунальної установи «Глибоцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Олеся Намака; начальник відділу освіти Немирівської міської ради Вінницької області Алла Мрищук.
Приділи увагу на зустрічі обговоренню реформування системи шкільного харчування.

Фото без описуФото без опису

В Лужанському освітньому закладі гостям провели майтер-клас «Технологія приготування страв за новим 4-х тижневим меню у ЗЗСО» та запропонували продегустувати страви в шкільній їдальні, за рецептами українського кулінарного експерта Євгена Клопотенка. У шкільному меню: нагетси, запечені яблука, ньокі і багато інших смачних та корисних страв.

Фото без опису
На світлинах ви можете побачити, як для делегатів провели екскурсію школою, оглянули старші групи дошкільного навчального закладу, спортивні зали, навчальні класи, ознайомилися, як у закладі організовно позашкілля для дітей (відвідали зал спортивної команди «Бункер», який знаходиться в приміщення школи).

Фото без опису
Такий захід зібрав освітян з усієї країни та дав можливість обговорити проблеми, здобутки, котрі є в сфері освіти, окреслити плани на майбутнє, перейняти досвід колег. У учасників форуму залишилися позитивні враження від проведеної зустрічі.
Більш детально:
YouTube канал

 http://www.youtube.com/channel/UCL1ENTNGMNE_jGqhG2kYBeA 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь