Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Жителі Мамаївців мають новий сквер для відпочинку

Дата: 31.08.2021 23:38
Кількість переглядів: 338

Фото без опису
В селі Мамаївці відкрилася одна із локацій відпочинку для дітей, підлітків, молоді. Зручні лавки, гарні фонарі з сучасним освітленням, площа вимощена тротуарною плиткою та квітники, - саме так тепер виглядає центральний майданчик села.

Фото без опису
«Ми піклуємось про дітей, молоде покоління і хочемо, щоб вони мали місце для зустрічей, спілкування, відпочинку, прогулянок. Одним із кроків досягненням такої мети стала реконструкція площі і побудова скверу відпочинку біля Будинку культури та поруч із сільським стадіоном. Це один із планів, які реалізовані по місцях відпочинку. У нашому селі Мамаївці дуже гарний центр - Будинок культури, сільський стадіон, поряд магазин, сільська рада, тож з місцем, де збудувати майданчик для відпочинку, питань не було. На території також обладнано місце під постійну сцену, яка до весни буде змонтована, можна буде проводити концерти, різноманітні заходи під відкритим небом. Закінчується тендер на гумове покриття і буде встановлений новий ігровий комлекс для діток.

Фото без описуНа часі також буде здане в експлуатацію мультифункціональне поле, поруч із стадіоном. Оскільки ці всі об’єкти розміщені поруч, вони всі мають одне підгрунтя і на меті є створення якомога більше можливостей для активного дозвілля дітей та молоді, адже від цього залежить здоров’я майбутнього покоління. Майданчик назвали - Сквером імені Дмитра Гнатюка. Тут встановлено погруддя українського оперного співака, за фінансової підтримки підприємця, жителя села Мамаївці Ярослава Шведа.» - зазначила  Наталія Катрюк, голова Мамаївської громади.
Мешканці Мамаївців тепер мають гарний сквер, де відбуватимуться сільські урочистості, відпочиватимуть  місцеві жителі. Зусиллями місцевої влади та підтримкою меценатів село стає гарним, затишним, дійсно європейським.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь