Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Мамаївська ТГ інформує: відбулося засідання комісії з проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності на предмет дотримання податкового законодавства

Дата: 03.09.2021 20:56
Кількість переглядів: 278

Фото без опису
Керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади» №180/2021 від 29 квітня 2021 року в Мамаївській сільській раді створено Комісію для проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності на предмет дотримання податкового законодавства (розпорядження №172 від 13 серпня 2021 року).
2 вересня 2021 року в Мамаївській сільській раді відбулось засідання постійної комісії з проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності. Присутні: в.о. голови Мамаївської ТГ Микола Бучацький, заступник голови Мамаївської сільської ради з питань виконавчих органів ради Мар’ян Гайдук, юрист-консультант Мамаївської сільської ради Олександр Григоряк, начальник відділу податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Чернівецькій області Василь Федорюк, головний державний ревізор-інспектор відділу  податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Чернівецькій област  Валентин Гудима.                      
Членами комісії здійснено обстеження місць діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, які працюють на спрощеній системі оподаткування на території Мамаївської громади.
На зустрічі було розглянуто питання сплати податку на нерухоме майно, аналіз прийнятих ставок по податку на майно з урахуванням об’єктів оподаткування та визначення резервів поповнення цього виду податку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь