Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Співпраця та консолідація зусиль з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги

Дата: 17.09.2021 14:30
Кількість переглядів: 309

З метою розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги та налагодження співпраці з громадою, сьогодні, 15 вересня 2021 року до Мамаївської сільської ради завітала начальник відділу Кіцманського бюро правової допомоги Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги АНЖЕЛА МИКОЛАЇВНА КОСИНСЬКА. В залі засідань ради відбулася зустріч представника бюро правової допомоги та працівників апарату сільської ради.

У рамках виконання Програми «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство України» проведено право просвітницький захід на тему: "Земельна реформа в Україні. Коротко про основне".

 Анжела Косинська повідомила про можливість отримання консультацій з правових питань, а також доступ до безоплатної правової допомоги. Було розповсюджено тематичні буклети та памятки, які розяснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу, її основні завдання та функції.

Отримати правову консультацію та детальне роз'яснення з земельних питань можна зателефонувавши до єдиного контакт-центру

за номером 0 800 213 103.

Кожен громадянин може звернутися до Кіцманського бюро правової допомоги, яке є самостійним відділом Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги бюро у разі необхідності. Якщо у Вас виникли питання з приводу: спадщини; землі, житла, іншої нерухомості; відмови нотаріусів у випадках, якщо є пропущені строки прийняття спадщини чи відсутність правовстановлюючих документів; рішень органів влади та органів місцевого самоврядування не на користь людини, тобто неправомірні дії чи бездіяльність, а також інші питання - то ви можете звертатись до бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою:

М. КІЦМАНЬ, ВУЛ. НЕЗАЛЕЖНОСТІ, 83 або за тел.: 2-10-38.       

Крім того, можна зателефонувати через систему інтернет - спілкування «Скайп», набравши «Кіцманське бюро правової допомоги», або «kitsmanske@legalaid.cv.ua», щоденно з 9.00 до 18.00 год. (крім вихідних та святкових днів).

         Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь