Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Комісія ТЕБ і НС розглянула питання стану епідемнебезпеки на території Мамаївської громади

Дата: 07.10.2021 12:14
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

Вчора, 6 жовтня в Будинку культури Мамаївської сільської ради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Мамаївської сільської ради  за участі голови, членів комісії та запрошених керівників закладів освіти, культури громади, а також директора ТОВ «Мак-Медик». 

Фото без опису

На засіданні розглядали подання в.о. генерального директора, головного державного санітарного лікаря Чернівецької області.

«За останні два тижні кількість підтверджених нових випадків захворювання на COVID-19 в громаді значно зросла. Станом на сьогодні зафіксовано 213 хворих серед дорослого населення, 35 дітей, 29 пацієнтів госпіталізовано, 4 померло», - зазначила директор ТОВ «Мак-Медик» Леся Гаврилюк. 

Фото без опису

«Кожен громадянин має можливість щепитися безкоштовно різними вакцинами на вибір. Вакцинація залишається пріоритетом у протидії поширенню хвороби»,- наголосила директор ТОВ «Мак-Медик» Леся Гаврилюк. 

  До всіх присутніх звернулася голова Мамаївської сільської ради Наталія Катрюк: 

«Ми не бажаємо зупиняти економічний та освітній процес у нашій громаді. Прагнемо жити повноцінним, звичним життям. Та відповідальність за поширення COVID-19, дотримання карантину лежить на кожному з нас. Нам бракує жорсткості та вимогливості до самих себе. Кому зробимо гірше, коли ми хворі, свідомо не ізолюємось, а продовжуємо вести повноцінний спосіб життя та контактувати з здоровими людьми? Лише собі та своїм найдорожчим людям. Точно так і кожен з вас, шановні жителі нашої громаді, може переносити цю смертельну заразу не знаючи, що інфікований. Тож краще надягнути медичну маску, не нехтувати елементарними правилами безпеки. І наголошуємо, якщо є підозра або підтверджено, що ви хворі, просимо вас, як хворого та контактних осіб - самоізолюватися! Це вбереже всіх оточуючих від недуги і розповсюдження хвороби. Реальність диктує нам свої правила».

На завершення сільський голова побажала всім міцного здоров’я та зазначила, що ми маємо пережити цю наступну хвилю епідемії COVID-19.

Підсумки рішень комісії з даних питань зафіксовано у прокотолі №8 Комісії з питань ТЕБ та НС Мамаївської сільської ради, який опубліковано на офіційному сайті Мамаївської громади. З повним текстом рішення комісії можна ознайомитися за посиланням

http://rada.info/upload/users_files/04417518/dd3a318277a2917e42456f7f517d5530.jpeg

Найближчим часом ви зможете переглянути відео засідання на YouTube каналі громади 

http://www.youtube.com/channel/UCL1ENTNGMNE_jGqhG2kYBeA

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь