Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Інформує Служба у справах дітей Мамаївської сільської ради

Дата: 08.10.2021 19:19
Кількість переглядів: 282

      

 

 

 

    05 жовтня 2021 року начальником служби у справах дітей Мамаївської сільської ради Наталією ЛІСКОЮ спільно із заступником Мамаївського сільського голови Мар’яном  ГАЙДУКОМ, старостою, повноваження якого розповсюджуються на територію сіл Драчинці, Нові Драчинці Іваном ПРОКОПЦЕМ, соціальними працівниками Яною ГРУШКО та Марією КАЗИМІР,  завідувачем відділення соціальної роботи КУ «Кіцманський терцентр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кіцманської міської ради Наталією ЛЕОНТІЄВОЮ та старшим інспектором СЮП ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області Андрієм РУРАКОМ проведено перевірку умов проживання та утримання дітей, які потрапили в складні життєві обставини та дітей, які проживають в сім’ях опікунів (піклувальників).

Перевірку проведено в 2 населених пунктах громади: с. Драчинці та                         с. Глиниця.. Всього охоплено 13 дітей.

В ході проведення рейду з біологічними батьками, піклувальниками та самими неповнолітніми проведено бесіди, надано консультації з різних питань,   попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських (опікунських) обов’язків.

Також, до Дня усиновлення 1 сім’ї опікуна з с. Драчинці, в якої під опікою виховуються 2 онуків (мати дітей померла в 2019 році) надано від служби у справах дітей Чернівецької облдержадміністрації солодощі та цінний подарунок.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь