Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

До Дня захисника та захисниць України…

Дата: 14.10.2021 16:22
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Фото без опису

14 жовтня в Мамаївській територіальній громаді згадували воїнів української повстанської армії, славного козацтва, які віддали життя за нашу рідну землю. 
Та не забули про героїв сьогодення - учасників АТО на сході країни, які ціною власних життів, бережуть наш з вами спокій.

В селі Глиниця та Ревне відбулися зустрічі з місцевими учасниками АТО  у вузькому колі за теплими бесідами та частуванням. Користуючись нагодую, до Дня захисника та захисниць учні 5-Б класу Ревнянської школи підготували солдатам на Схід необхідні речі в рамках акції "Допомога 16 батальйону добровольчих вiйськ АТО".

Фото без опису
В Будинку культури та дозвілля селища Лужани також зустрілися небайдужі, які виявили бажання вшанувати пам’ять загиблих та підтримати, привітати сучасних героїв-односельчан. 
Низько вклоняємось вам, дорогі захисники, борці за незалежність нашої країни! Велика подяка вам за мирне небо, за вашу мужність. Нехай Бог оберігає вас та ваші родини.
Хвилиною мовчання  були вшановані всі загиблі воїни…
Звертаючись до присутніх на заході, сільський голова Наталія Катрюк, висловила слова вдячності героям та зазначила: «Ми маємо пам’ятати про подвиг тих, хто в складний для держави час, не вагаючись ні хвилини, пішов захищати нашу Батьківщину».
Гостею на святкуванні в Лужанському будинку культури була депутат Чернівецької ОДА, директор Управління Державної служби якості освіти у Чернівецькій області Оксана Михайлівна Палійчук. 

Фото без опису
Пані Оксана вручила Почесні грамоти Чернівецької ОДА учасникам бойових дій АТО ГОЛОВАТОМУ Любомиру Павловичу та  БУЧАЦЬКОМУ Володимиру Олександровичу за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності України, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час бойових дій, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня захисників та захисниць України. «Ви уособлюєте гідність, мужність та надзвичайну скромність. Захисники! Герої!» - сказала Оксана Палійчук. 
Присутніх також привітав заступник сільського голови Микола Бучацький: « Сьогодні, із сумом ми вшановуємо пам'ять про тих, хто загинув, вони назавжди залишаться в наших серцях та висловлюємо слова подяки воїнам за вашу громадську позицію та патріотизм».

Фото без опису
На знак вдячності та поваги, вшанування мужності та відваги наших місцевих героїв, кожен військовослужбовець - учасник АТО, житель Мамаївської громади, до Дня захисника та захисниць України, отримав грошову винагороду в розмірі 1500 грн. 
Дякуємо вам, хлопці, за вашу мужність та віру, вашим родинам – за боротьбу і любов! Повертайтеся всі додому! Здоров’я Вам та Божого Благословення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь