Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 18.11.2021 13:38
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Вчора, 17 листопада 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Мамаївської сільської ради, яке провів заступник Мамаївського сільського голови Микола Бучацький. У засіданні взяли участь 15 із 23 членів виконавчого комітету. 

На порядок денний винесено наступні питання: 

1. Розгляд проекту бюджету Мамаївської сільської ради на 2022 рік та виконання  видаткової частини бюджету за 9 місяців 2021 року (доповідав начальник фінансового відділу Куспис О.Б.).

2. Розгляд заяв та звернень громадян.

3. Різне.

Перед тим як перейти до розгляду питань порядку денного Микола Бучацький від імені голови громади, апарату ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу привітав з 70-річним ювілеєм багаторічного депутата Лужанської селищної ради, члена виконавчого комітету Лужанської та Мамаївської рад, діючого голову адміністративної комісії Мамаївської сільської ради Бейка Михайла Едуардовича та вручив подяку за активну життєву позицію та патріотизм.

Фото без опису

Також на засіданні виконавчого комітету був присутній депутат Чернівецької обласної ради, засновник ТОВ «Мак-Медик», меценат Андрій Маковей, який нещодавно відзначав свій ювілей. З нагоди 40-річчя з дня народження Андрію Дмитровичу було вручено подяку за вагомий особистий внесок у соціальний та економічний розвиток нашої громади.

Фото без опису

Перейшовши до роботи, присутніми розглянуті всі питання, по яких прийняті відповідні рішення. Було ухвалено ряд рішень, зокрема про присвоєння поштової адреси,  зміну адреси об’єктів нерухомого майна, надання матеріальної допомоги та ін. Членами виконкому також надано дозволи громадянам  на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

 

Загалом всі рішення, прийняті учасниками засідання стосувались захисту прав дітей, благоустрою, комунальної сфери та майнових питань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь