Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На Буковині працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань інклюзивного працевлаштування

Дата: 03.02.2022 17:21
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

 

З січня 2022 року у всіх філіях Чернівецького обласного центру зайнятості працюють спеціалізовані кар’єрні радники з питань інклюзивного працевлаштування.  Це — співробітники центру зайнятості, які забезпечують організацію надання послуг зареєстрованим безробітним з низькими можливостями працевлаштування, здійснюють супровід таких осіб під час пошуку роботи та після працевлаштування.

У Чернівецькій обласній службі зайнятості працює 31 спеціалізований кар’єрний радник з питань інклюзивного працевлаштування. Це фахівці, які можуть провести у разі потреби психологічну діагностику, співбесіду для підвищення мотивації до працевлаштування та підвищення самооцінки. А також організують та проведуть групові чи індивідуальні заняття для подолання психологічних бар’єрів, які перешкоджають працевлаштуванню та  проходженню співбесіди.

Для ефективного працевлаштування осіб ці фахівці тісно співпрацюють з консультантом роботодавця, у разі потреби можуть залучати допоміжних фахівців. Також залучати представників громадянського суспільства, у тому числі громадські об’єднання осіб з інвалідністю, які займаються  працевлаштуванню осіб  та мають низькі можливості до працевлаштування та закріплення на робочому місці.

Для сприяння працевлаштуванню осіб з інвалідністю фахівці можуть залучати, у разі потреби, членів сім’ї та близьких родичів особи з інвалідністю, а також громадські об’єднання осіб з інвалідністю.

Спеціалізовані кар’єрні радники з питань інклюзивного працевлаштування можуть супроводжувати безробітного під час співбесід у роботодавця та представляти інтереси перед працедавцем.

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь