Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Перше засідання виконавчого комітету у 2022 році

Дата: 05.02.2022 21:28
Кількість переглядів: 251

Фото без опису

 

Фото без опису

Вчора, 4 лютого 2022 року в Будинку культури села Мамаївці відбулося засідання виконавчого комітету.

Заслухали інформацію юриста-консультанта Мамаївської сільської ради Олександра Григоряка про проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Мамаївської територіальної громади.

Завідувач сектору житлово-комунального господарства, власності та інфраструктури Михайло Федірчик доповів про забезпечення населення та комунальні заклади якісною питною водою, про підготовку обєктів та систем житлово-комунального господарства громади до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2022 році.

Фото без опису

Рішенням членів виконкому визначено види суспільно-корисних робіт та погоджено перелік об'єктів на яких засуджені та порушники  будуть відбувати громадські роботи в 2022 році.

Окрім того, прийнято низку рішень щодо соціального та правового захисту дітей. Зокрема, про встановлення опіки над малолітніми: Галіцькою Вікторією Андріївною та Пазюком Сергієм Костянтиновичем.

Заступник сільського голови Марян Гайдук доповів про необхідність створення на території Мамаївської сільської ради міждисциплінарної команди, для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. За результатами обговорення члени виконкому одноголосно підтримали відповідне рішення. Було затверджено склад субєктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах (таких дітей у нашій громаді - 25).

Серед присутніх на засіданні виконавчого комітету були головний інспектор відділу запобігання виникнення НС Чернівецького РУ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області, підполковник служби цивільного захисту Іванчишин І.М. та начальник 9 ДПЗЧ З ДПРЗ ГУ ДСНС України у Чернівецькій області,старший лейтенант служби цивільного захисту Приймак Е.В. Обговорювали питання протипожежного водопостачання.

Фото без опису

 

«Дуже часто можна почути міф про те, що пожежні приїхали без води.  Але це зовсім не так. Варто розуміти, що пожежні автомобілі завжди виїжджають з повною цистерною води, але її запас обмежений його вистачає на 5-10 хвилин активного гасіння пожежі. У випадку великих та розвинених пожеж, цього запасу замало» - розповідав старший лейтенант служби цивільного захисту Приймак Едуард Вікторович. Тож на засіданні йшла мова про джерела протипожежного водопостачання, з яких можливо або поповнити запас вогнегасної речовини - води, або ж забезпечити її безперервну подачу до місця пожежі.

Фото без опису

Також, підполковник служби цивільного захисту Ігор Миколайович Іванчишин надав інформацію щодо місць розташування та стану готовності споруд фонду захисних споруд цивільного захисту на території Мамаївської громади.

Всього члени виконкому розглянули близько 50 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь