Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На Буковині учасники урядової програми  «єРобота» отримають мікрогранти на створення чи розвиток власного бізнесу

Дата: 18.08.2022 15:12
Кількість переглядів: 2469

На Буковині учасники урядової програми  «єРобота» отримають мікрогранти на створення чи розвиток власного бізнесу

 

У Чернівецькій області  триває робота щодо оформлення мікрогрантів на розвиток або започаткування власного бізнесу в рамках урядової програми «єРобота».

За перших два періоди до Чернівецької  обласної служби зайнятості вже надійшло 106 звернень від фізичних та юридичних осіб на отримання мікрогранту. За результатами перевірки ділової репутації та оцінювання бізнес-планів грантові кошти на розвиток бізнесу отримають 22 заявників із Чернівецької області на загальну суму майже 5 млн. грн.

Основною умовою отримання мікрогранту є створення робочих місць. Діючі та майбутні підприємці планують створення від одного до  двох робочих місць в залежності від суми гранту. Найближчим часом у Чернівецькій області  з’явиться понад 40 нових робочих місць.  

Підприємці планують свою діяльність у переробній промисловості, роздрібній торгівлі, створенні пекарень, кафе, закладів харчування, здійснювати виробництво хлібобулочних виробів та виготовлення дерев’яних еко іграшок.

Прийом заявок на отримання мікрогрантів триває.

Нагадаємо, рішення щодо надання коштів чи відхилення пропозицій приймається комісією Державного центру зайнятості, подати заявку та бізнес-план можна на порталі Дія https://is.gd/KT7RoW

Схема отримання мікрогранту та посилання на законодавство дивіться  на сайті Державного центру зайнятості  https://bit.ly/3A2Ctpd

Також прийняті законодавчі зміни до порядку отримання мікрогрантів. Ознайомитися з ними можна на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості   https://bit.ly/3plS4eJ.

Консультування щодо отримання мікрогрантів відбувається щоденно з 9.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю на каналі Telegram-каналі онлайн-підтримки Чернівецького обласного центру зайнятості https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону 0372523250.

 

 

Сектор інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь