Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

СОС Дитячі містечка - простір дружній до матері та дитини

Дата: 29.09.2022 16:20
Кількість переглядів: 848

Фото без опису

СОС Дитячі Містечка - благодійна недержавна організація, що розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки. Наша організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf). Ми працюємо відповідно до конвенції ООН про права дитини та поширюємо її принципи. З діяльністю організації можна ознайомитися на офіційнійному сайті організіції  https://sos-ukraine.org/grantovi-proyekty/proyekt-kryza-v-ukrayini-regionalna-gumanitarna-dopomoga-angl-ukraine-crisis-regional-humanitarian-response/

В Україні реалізується проєкт «Криза в Україні – Регіональна гуманітарна допомога», який  охоплює чотири регіони- Львівську, Закарпатську, Чернівецьку та Івано-Франківську області- і включає в себе такі напрямки:

багатоцільова матеріальна допомога внутрішньо переміщеним сім’ям з дітьми

набори для новонароджених внутрішньо переміщеним матерям з немовлятами

створення безпечного простору дружнього до матері і дитини у місті Чернівці , у рамках якого надається психологічна допомога переселенцям.

Загальна мета проєкту – сприяти захисту сімей та дітей ВПО, які постраждали від війни та були вимушені переселитися з небезпечних населених пунктів, де проводяться активні бойові дії, до інших регіонів України.

Простір дружній до матері і дитини, який відкрито в Чернівцях за адресою проспект Незалежності 119, працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 . Тут сім’ї внутрішньо переміщених осіб отримують безкоштовну соціальну та психологічну допомогу. Для дітей-переселенців та членів їх сімей, фахівці простору проводять  навчальні, пізнавальні та  розважальні програми. Наразі – це єдиний схожий простір у місті.

Для відвідування заходів, що проходять у просторі, бенефіціарам необхідно завчасно зареєструватися  за  формою, яка є на сторінці у ФБ https://www.facebook.com/groups/sos.ua.chernivtsi/?ref=share та,прийшовши, мати при собі довідку внутрішньо переміщеної особи, паспорт, свідоцтво про народження дитини - можна фото, або через додаток Дія.  

З питаннями звертайтеся за контактним номером 380664407991 - Марія.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь