Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Пенсійний фонд інформує

Дата: 05.01.2023 22:52
Кількість переглядів: 131

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ:

 

-управителів багатоквартирних будинків

-об’єднань співвласників багатоквартирних будинків

-житлово-будівельних кооперативів

-виконавців комунальних послуг

-балансоутримувачів та інших суб’єктів житлово-комунальної сфери

 

Відповідно до Постанови КМУ від 16 вересня 2022 р. № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» Пенсійний фонд України з 1 грудня 2022 р. здійснює призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Необхідно врахувати що пунктом 50 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995р. № 848 визначено, що для призначення житлових субсидій на запит Пенсійного фонду, як уповноваженого органу, у п'ятиденний строк з дня його отримання управителі, об'єднання, виконавці комунальних послуг мають подати відомості про забезпеченість громадян житловою площею та комунальними послугами.

❗ Звертаємо увагу, що Пенсійний фонд НЕ ЗМОЖЕ ВЧАСНО ПРИЗНАЧИТИ (РОЗРАХУВАТИ) СУБСИДІЮ на житлово-комунальні послуги, що надаються управителями, об’єднаннями, виконавцями комунальних послуг, які НЕ ПОДАЛИ ВІДОМОСТЕЙ ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕНІСТЬ ГРОМАДЯН ЖИТЛОВОЮ ПЛОЩЕЮ ТА КОМУНАЛЬНИМИ ПОСЛУГАМИ, зокрема щодо:

  •  розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги;
  •  розміру внесків/платежів об’єднанню на оплату витрат на управління багатоквартирним будинком та комунальні послуги в такому будинку.

 

Для реалізації такого інформаційного обміну надавачам житлово-комунальних послуг потрібно до 1 січня 2023 року здійснити реєстрацію електронних кабінетів на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/

 

👇Щоб зареєструватись на вебпорталі Пенсійного фонду України для подальшої роботи в «Особистому кабінеті спеціаліста надавача ЖК послуг», потрібно:

1⃣ визначити для реєстрації на вебпорталі відповідальних осіб з обов’язковою наявністю службового кваліфікованого електронного підпису (КЕП);

2⃣ надіслати до Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області на електронну адресу info@cv.pfu.gov.ua інформацію щодо визначених осіб (прізвище, ім’я, по батькові, контактний номер телефону, e-mail для листування) та сертифікати їхнього кваліфікованого електронного підпису;

3⃣ після реєстрації сертифіката в програмних комплексах Пенсійного фонду України посадова особа отримає доступ до «Особистого кабінету спеціаліста надавача ЖК послуг» на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

 

☎️Телефони для довідок: (0372) 51-69-20, (03734) 2-41-43

📧Офіційна електронна адреса: info@cv.pfu.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь