Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Майстер-клас "Сама собі майстриня" з Чернівецьким осередком БО «БФ «Рокада»

Дата: 31.03.2023 08:12
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Сучасний ритм життя вимагає від усіх нас встигати усюди, бути зосередженими, активними та  продуктивними, а для того, щоб все встигати, потрібно черпати енергію з нашого дозвілля, отримувати позитивні враження та емоції, спробувати себе у чомусь новому та отримувати новий досвід.

Саме таким  досвідом стали майстер-класи для вихованців КУ ЦКРОІ "Допомога життю" Мамаївської сільської ради. Нові емоції, отримані дітьми під час майстер-класів ,вихованці розділяють з близькими для себе людьми, а також є можливість приємно провести час  і з друзями та наставниками. Саме працівники БФ "Рокада" сьогодні змогли разом з усіма емоційно перезавантажитися , спробувати себе у новій ролі або ж  відкрити в собі нове хобі. Отримуючи нові знання та враження – наше життя стає більш барвистим та сповнине сенсу! 
Наші соціальні простори запрошують на майстер-класи усіх бажаючих та пропонують безліч цікавих варіантів для дозвілля. Творчість – це природний стан людини. А реалізація творчого потенціалу кожного з нас – ледве не першорядне завдання в житті кожної людини.

Чому це цікаво?
Творчі майстер-класи в соціальних просторах дозволять усім отримати нові емоції,  подолати внутрішні страхи, затяжні стреси,  зарядитися позитивом, переключитися від повсякденних проблем, творчо відпочити, прокачати свою креативність та розвинути свій внутрішній світ. Можливо  давно хотіли спробувати себе у швейній справі – створити "шопер" власними руками, намалювати картину олійними або акриловими фарбами, чи поекспериментувати з декоруванням простору.

Є на це відповідь , головне бажання, а  з практикою тут допоможуть майстрині та рукодільниці, які зможуть з легкістю навчити азам нової справи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь