Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Перший Міжнародний багатожанровий мистецький фестиваль «УКРАІНА ЄДНАЄ. UA UNITED"

Дата: 04.05.2023 08:08
Кількість переглядів: 100

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  У Чернівцях 29 квітня відбувся Перший Міжнародний багатожанровий мистецький фестиваль «УКРАІНА ЄДНАЄ. UA UNITED" в якому наші юні танцюристи з студії народного та сучасного танцю
"Сонечко"(старша група), села Драчинці , Мамаївської територіальної громади , здобули II- місце. З чим і вітаємо всіх хто брав участь у фестивалі!
 Понад 10 тисяч гривень на ЗСУ зібрали під час Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Україна єднає. UA UNITED», який пройшов у Чернівцях.  Благодійні внески робили як відвідувачі, так й учасники заходу.  
  Перша частина фестивалю-конкурсу відбувалася онлайн, друга проходила наживо 29-30 квітня у приміщенні палацу «Академічний». Учасники творчого дійства - колективи та індивідуальні виконавці - виступали у жанрах вокального, інструментального, театрального, хореографічного та циркового мистецтва. В програмі  заходу були також представлені роботи декоративно-прикладного, декоративно-ужиткового та образотворчого напрямків. 
   Засновниками фестивалю стали чернівецька команда митців на чолі з авторкою численних патріотичних проєктів Oksana Pervova-Roshka, спільно з громадською організацією «Шлях до зірок» та Асоціацією українців у Італії «Support UA children APS» (Центр культури та розвитку «РоДоСи» Мілан). Захід пройшов під патронатом Чернівецької обласної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь