Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Форум жінок Буковини

Дата: 15.05.2023 07:59
Кількість переглядів: 129


 

 

Днями відбувся ФОРУМ ЖІНОК БУКОВИНИ, організований Чернівецькою обласною військовою адміністрацією і проведений у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

У форумі взяли участь сильні і справжні, красиві і щирі жінки, які не дивлячись на проблеми та перешкоди йдуть впевнено по життю, роблячи світ навколо кращим.

Мамаївську територіальну громаду представляли та були спікерами Мамаївський сільський голова Наталія Миколаївна Катрюк, директор комунальної установи ЦКРОІ "Допомога життю" Людмила Петрівна Крестянікова та голова Громадської організації батьків та дітей з інвалідністю "Мрії особливих дітей" Світлана Бурак. Ці жінки гордість нашої громади і кожна з них лідер!

Лідерки різних сфер життєдіяльності, вкотре довели, що зʼявляється ще більше жінок, які говорять про те, що вони мають право, і їм ніхто нічого не може заборонити: брати участь у виборах, здобувати освіту,займати керівні посади.

Даний захід складався з 4 дискусійних платформ на яких розкривалися різні проблеми, які були направлені на реалізацію гендерної політики, розвиток жіночого лідерства, проблемні питання реалізації прав жінок з інвалідністю, інтеграція внутрішньо переміщених жінок _ у місцеві громади Чернівецької області.

В умовах сьогодення, коли триває повномасштабна війна , жіноче лідерство - важливий ресурс для відновлення країни.

Але памʼятаємо , завдяки кому ми маємо можливість проводити такі заходи - нашим сильним та відважним захисникам і захисницям, які ціною власного життя здобувають перемогу України проти російського агресора.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь