Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Міжнародна конференція «Захист прав дітей під час війни. Ризики, потреби, можливості»

Дата: 02.06.2023 15:34
Кількість переглядів: 76

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

Дбаючи про наше сьогодення та світле майбутнє ми чітко розуміємо, що воно в наших дітях.

Саме на передодні свята " День захисту дітей"  в офісі Урядового Уповноваженого з прав осіб з інвалідністю Тетяни Баранцової відбулася Міжнародна конференція "Захист прав дітей під час війни. Ризики, потреби, можливості".

 

Для участі були запрошені учасники з різних куточків України та з-за кордону. Серед запрошених учасників була і наша Буковинська громада.

На базі КУ ЦКРОІ "Допомога життю" Мамаївської сільської ради зібралися діти та особи з інвалідністю центру, батьки ГО "Мрії особливих дітей", керівники та захисники прав і свободи дітей Мамаївської громади,  представники ГО "Лідер", директор Департаменту соцзахисту населення Чернівецької ОВА Ольга Ходоба та представниця Урядової Уповноваженої з прав людей з інвалідністю в Чернівецькій області Валентина Добридіна.

В режимі онлайн відбулася чудова організаційна та продуктивна робота, яка була спрямована  на захист прав дітей під час війни. Проговореня ризиків, потреб та можливостей, а мета була направлена на

виявлення головних викликів сьогодення для дітей та молоді, що постраждали під час війни та консолідація зусилля на державному та міжнародному рівні щодо їх подолання.

 

Понад 100 людей були  учасниками цього круглого столу, це люди віри та своєї справи, це представники влади центрального та місцевого рівня, представники організацій громадянського суспільства людей з інвалідністю, батьки, представники партнерських організацій, які працюють з дітьми на державному та міжнародному рівнях,

представники Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Чернівецькій, Житомирській, Київський, Черкаській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Донецькій, Івано – Франківській, Вінницькій, Закарпатській областях та інші.

Окрім того були підключені онлайн трансляції, що демонстрували на живо зайнятість дітей в різних куточках України, які одночасно працювали в майстер – класах.  Не винятком були і наші вихованці   центру "Допомога життю".  Діти з інвалідністю

презентували свої роботи на тему «Я ВІРЮ В МРІЮ», а мрія була єдина-перемога. Саме тому вони власноруч виготовляли обереги в техніці декупаж та розпису, які вирішили після заходу передати родинам воїнів, що захищають нашу  Батьківщину- Україну.

 

На завершення онлайн конференції присутні чули озвученні мрії дітей і дорослих та об'єдналися єдиним фронтом заради майбутнього покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь