Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Привітання начальника служби у справах дітей Мамаївської сільської ради

Дата: 02.06.2023 15:48
Кількість переглядів: 37

Діти – це квіти Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий скарб і безмежна радість, а дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, пора сподівань та мрій.

  Дитина  приходить у цей світ, щоб бути щасливою маючи батьків. Добре, якщо вони є поруч і як дбайливі садівники ростять свою дитину у любові і радості, піклуються про неї. Але є ще багато дітей, які не знають батьківської любові, змушені з раннього дитинства працювати заради шматка хліба, терпіти насильство та жорстокість з боку дорослих, у тому числі і власних батьків.  Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

         У 1959 році Генеральна Асамблея ООН, беручи до уваги, що людство зобов’язане надавати дитині найкраще, що воно має, проголосила Декларацію прав дитини. З цього приводу, щороку, 1 червня майже у 30  державах світу  відзначається Міжнародний день захисту дітей.

          В Україні святкування Дня захисту дітей започаткували у 1991 році в рік проголошення незалежності України.  Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.

Дорогі  юні  жителі Мамаївської територіальної громади! Бажаю вам  міцного здоров’я, щастя, добра, родинного затишку й тепла. Нехай ваше життя буде сповнене яскравими барвами радості, приємними враженнями й відкриттями! Нехай мрія кожного стане реальністю. І щоб кожна дитина  почула такі важливі для неї слова: «Я люблю тебе такою, яка ти є! Я люблю тебе за те, що ти є!».  

 Зі святом вас!

Начальник служби у справах дітей

Мамаївської сільської ради 

Наталія ЛІСКА 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь