Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Засідання круглого столу "Захист прав жінок з інвалідністю в умовах війни в Мамаївській ТГ"

Дата: 22.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 68

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» та Національна Асамблея людей з інвалідністю України (НАІУ) у співпраці з  Мамаївською територіальною громадою провели засідання круглого столу "Захист прав жінок з інвалідністю в умовах війни в Мамаївській ТГ" на базі КУ ЦКРОІ "Допомога життю". 
Захід відбувся  в рамках проєкту «Сприяння правам жінок та дівчат з інвалідністю шляхом посилення їх участі та лідерства в громадах», який реалізується за підтримки ООН Жінки в Україні та Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги.
У заході взяли участь : 
-директорка Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОВА О. Ходоба, -представниця Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Чернівецькій ОВА В. Добридіна, 
-сільський голова Мамаївської ТГ  Н. Катрюк, представники влади, -органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, жінки з інвалідністю, в тому числі ВПО,  мами ( разом з дітьми).
  Проблеми, що обговорювалися, актуальні за будь-яких часів - права жінок з інвалідністю, які в умовах широкомасштабної війни набули особливої гостроти. Учасниці поділилися своїм досвідом подолання барʼєрів та формування безпечного життєвого простору, досягнення мрій та бачення майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь