Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Щодо участі у реалізації онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" в межах Програмі «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес».

Дата: 21.08.2023 14:33
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Реєстрація на участь в онлайн заході "Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!" (30 серпня 2023 року, з 11:00 год.  до 14:00 год. ) 

ГО "Маріупольська Спілка Молоді" за підтримки Міжнародної організації з міграції та Державної служби зайнятості проводить онлайн захід «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!», який допоможе вам: 

• дізнатися про актуальні тенденції на ринку праці та затребувані вакансії сьогодні і у майбутньому;

• познайомитися з іноземними роботодавцями та, навіть, пройти співбесіду в іноземній компанії;

• познайомитися з провідними роботодавцями у трьох кластера: міжнародний бізнес; бізнес, що працює в сфері ІТ та комунікацій та бізнес, що працює в сфері обслуговування та технічних напрямків;

• пройти співбесіду з українськими роботодавцями, отримати можливість працевлаштуватися та відновити свій економічний стан;

• отримати дієві інструменти, що допоможуть успішно пройти співбесіду і скласти якісне резюме, яке привертатиме увагу працедавців.

Дата: 30 серпня з 11:00 до 14:00

Формат: онлайн на платформі Zoom.

Захід складається з двох частин:

Основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії до 10 хвилин).

Паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Надається список потенційних претендентів на проходження співбесіди.

Впродовж реалізації проєкту будуть висвітлюватися новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі.

Запрошуємо  на захід:

молодих людей, у віці 16-35 років, людей старшого та поважного віку.

Лінк на реєстрацію у заході серед: https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9. Більш детальна інформація міститься у додатку до даного листа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь