Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Комісійні об’їзди закладів дошкільної та загальної середньої освіти Мамаївської територіальної громади

Дата: 23.08.2023 23:14
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

З метою проведення моніторингу стану готовності закладів освіти до нового 2023/2024 навчального року було здійснено  комісійні об’їзди закладів дошкільної та загальної середньої освіти Мамаївської територіальної громади.

Члени комісії звернули увагу на  виконання заходів з протипожежної безпеки, створення безпечного середовища у воєнний часу, умов для  забезпечення рівного доступу дітей до якісної освіти, сучасних підходів до організації  навчанння, виховання, розвитку особистості та підвищення якості надання освітніх послуг в умовах Нової української школи.

В усіх закладах освіти проведено поточні ремонти, частково або повністю облаштовано класи безпеки, відбувається активна робота щодо підготовки до опалювального сезону та запровадження системи НАССР з додержанням норм гігієни і безпечного харчування у шкільних їдальнях.

«Приємно відмітити, як креативно, з розумінням підійшли керівництво шкіл, колективи закладів та батьки учнів до модернізації навчальних приміщень. В кожному закладі створено зручне, комфортне  та безпечне освітнє середовище. Педагогічні колективи демонструють високу психологічну та методичну готовність до роботи!» - зазначила  Руслана Миколаївна Равлюк.

«Усі заклади освіти  належно підготувались до нового 2023/2024 навчального року та готові прийняти учнів шкіл та вихованців садочків 1 вересня на очне навчання.  Директорам закладів разом з  старостами громади , вчителями та батьками вдалося виконати значний обсяг робіт та створити комфортні безпечні умови для навчання школярів і виховання дошкільнят!» - додала Мамаївський сільський голова Наталія Миколаївна Катрюк.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь