Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Буковинські платники впродовж серпня 2023 року зареєстрували 608 РРО/ПРРО

Дата: 01.09.2023 18:40
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

У Головному управлінні ДПС У Чернівецькій області у рамках роз’яснювальної кампанії стосовно новацій, запроваджених Законом України від 30.06.2023р. № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» активно проводяться інформаційні зустрічі з представниками громадськості та бізнесу.

Під час таких зустрічей податківці інформують учасників про те, що  Закон № 3219 вступив в дію з 1 серпня цього року, низка змін якого  пов’язана з РРО та ПРРО. Фахівці детально роз’яснюють, як відбувається процес реєстрації ПРРО та повідомляють про відповідальність, яка буде з 1 жовтня за невикористання РРО/ПРРО, а також роздають пам’ятки.

Окрім того, за словами фахівців – найважливіше, що всі представники підприємництва мають бути ознайомлені з новаціями та знати, що  у всіх Центрах обслуговування платників Головного управління ДПС у Чернівецькій області податківці надають консультаційну та практичну допомогу, зокрема і щодо налаштування програмного РРО ДПС.

Також всі представники  бізнесу мають можливість переглянути презентаційні матеріали щодо функціональних можливостей безкоштовного ПРРО від ДПС за посиланням: https://tax.gov.ua/data/material/000/566/681173/PRRO_v_d_DPS_v1_1_.pdf  

Всього в області станом на 29.08.2023р. зареєстровано 4936 РРО та 7108 ПРРО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь