Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення

Дата: 30.09.2023 12:03
Кількість переглядів: 46

Фото без опису30 вересня в Україні відзначається День усиновлення.  Дане свято завжди є прикладом люблячої та міцної сім’ї, взірцем невичерпної життєвої мудрості, душевності, щирості та розуміння, безкрайньої душі та терпіння.
 Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих, особливо у такий не легкий для всіх час. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.
 Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято  сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Батьки – це наче два міцних крила, що підтримують у польоті долю дитини протягом всього її життя, захищають від негараздів та зігрівають своїм теплом. Мамою і татом можна стати народивши власну дитину, а ще можна стати батьками усиновивши дитину-сироту чи дитину, позбавлену батьківського піклування.
В цей день я щиро вітаю тих синочків і донечок, які знайшли своїх батьків завдяки усиновленню, вітаю тих жителі Мамаївської територіальної громади, які відчули радість батьківства й материнства даруючи любов усиновленим дітям.      Я, також, дякую усім прийомним батькам і батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу та прийомної сім’ї які щодня безмежною любов’ю зігрівають серця дітлахів у своїх родинах, зціляють стражденні дитячі душі, надають впевненості у завтрашньому дні, виховують достойних громадянам Української держави.
  Нехай завжди у Ваших домівках лунає дитячий сміхом, а діти виростають здоровими, успішними і щасливими. Хай кожного дня примножується щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

З повагою, начальник служби у справах   дітей Мамаївської сільської ради 
                                                                                        Наталія ЛІСКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь