Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Діти та особи з інвалідністю брали участь у проєкті «Тиждень Різноманіття», «Будуємо мости» в селищі Кшижова, Польша.

Дата: 05.11.2023 14:48
Кількість переглядів: 77

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 
 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 

Підтримувати,  направляти  та головне вірити в молоде покоління це справа нелегка. Щоразу розмовляючи з молодими людьми говоримо, що не залежно де ти живеш, та на якій мові розмовляєш, у тебе завжди є вибір скористатися тією можливістю, яка тобі дається і ти зможеш пізнати весь світ.
  В рамках співпраці з німецькими партнерами з округу Швабія ФРН організації "Lebenshilfe Ostallgau " діти та особи з інвалідністю різних нозологій Мамаївської територіальної громади, під керівництвом директора КУ ЦКРОІ «Допомога життю» Людмили Петрівни Крестянікової  та вчителя- реабілітолога Нелі Іванівни  Трепети , брали участь у проєкті  , «Тиждень Різноманіття» , «Будуємо мости» в селищі Кшижова, Польша. 
  Даний проє кт  організувала європейська організація Kreisau-Initiative e.V. в особі пані Elli Kozek та її команди професіоналів та фахівців . У проєкті брали участь 4 країни:  Польща, Чехія, Німеччина та Україна. Захід відбувся  з 28.10 - 03.11.2023 року.
  Учасникам були запропоновані нові комунікації та творчі воркшопи, що дадуть їм можливість розвинутися у сучасному світі.
   Кожен із учасників обрав те, що  найбільше сподобалося та до душі. Програмування ігор, професійні зйомки фільму, фотосесії, відео монтування , озвучка, знайомство з різними програмними службами та соцмережами і багато іншого.
Кожен день розпочинався цікавими розвагами, а закінчувався драйвовою дискотекою або тематичним вечором. 
Учасники продемонстрували неабиякі таланти у театралізованій діяльності, програмуванні, відеозйомках та у іграх. А за свої роботи керівниця проекту пані Elli Kosek видала кожному учаснику сертифікати європейського зразка. Дитячій радості не було меж, тай сльози суму були на очах усіх, адже за тиждень усі здружилися та стали ближчими один до одного.
Всі учасники сподіваються , що в майбутньому неодмінно зустрінуться знову і так само драйвово проведуть свій час!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь