Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

На Буковині у 2023 році отримали дозволи та працевлаштовані 88 іноземців

Дата: 06.11.2023 12:02
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

На Буковині з початку року до Чернівецької обласної служби зайнятості 43 роботодавці подали пакети документів для отримання та продовження дозволів на працевлаштування 88 іноземців. Більшість іноземних громадян прибули з Туреччини та Румунії, а також з Італії, Німеччини, Молдови і Китаю.

«На Буковині іноземці працюють сфері транспорту і перевезень, а також надають послуги з харчування», - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

На Буковині іноземці працюють директорами, комерційними директорами, менеджерами, адміністраторами залу, кондитерами, пекарями та кухарами, а також водіями великогабаритного транспорту.

Розмір оплати за видачу або продовження дії дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства розраховується від прожиткового мінімуму для працездатного населення встановленого законом на 1 січня календарного року, ознайомитися з ними можна на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості .

У разі втрати дозволу на застосування праці іноземця роботодавець повідомляє про це центр зайнятості, який видав такий дозвіл, подає необхідні документи та отримує безкоштовно дублікат.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Чернівецького обласного центру зайнятості

вул. Університетська, 31, м. Чернівці, 58000, 0372950211

Е-maіl: orgcvocz@gmail.com

Web: https://chn.dcz.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь