Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Перевірка умов проживання та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, з сімей, які потрапили в складні життєві обставини

Дата: 15.11.2023 17:40
Кількість переглядів: 88

Фото без описуФото без опису

 

    Відвідування домівок , спілкування з родиною, аналіз умов проживання та дбайливості про дітей - це все є основною метою визначення рівня потреб родини та надання необхідної підтримки чи послуг для забезпечення добробуту дітей.
    9 та 14 листопада  2023 року начальником служби у справах дітей Мамаївської сільської ради Наталією ЛІСКОЮ спільно із провідним фахівцем з соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Людмилою КОШМАН-КОВАЛИК, поліцейським офіцером Дмитром Ілюком, Мамаївської територіальної громади  та соціальним працівником Шелтеру св. Ольги смт. Лужани Інною ДАВИДЕНКО  провели перевірку умов проживання та утримання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, з сімей, які потрапили в складні життєві обставини.
  Метою виїздів є здійснення контролю за виконанням своїх обовʼязків батьками по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах, профілактика вчинення домашнього насильства. А також готовність родин до осінньо- зимового періоду.
    З  батьками проводяться бесіди щодо належного виконання батьківських обовʼязків, недопущення вчинення протиправних дій щодо дітей, дотримання санітарно - гігієнічних умов проживання, адже саме батьки несуть відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей.
  Любов, турбота, увага, розуміння і захист- це саме те, що потрібно кожній дитині!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь