Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

УВАГА ! У ГЛИНИЦІ ТИМЧАСОВО ОБМЕЖУЄМО ПРОЇЗД МОСТОМ, ЩО НА ДОРОЗІ Т-26-07

Дата: 16.11.2023 11:00
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Увага ! У Глиниці тимчасово обмежуємо проїзд мостом, що на дорозі Т-26-07 

 У суботу, 18 листопада, з 7:00 - 19:00 години, у зв’язку із ремонтом тимчасової переправи, закриваємо проїзд на 11 кілометрі дороги Т-26-07 Кіцмань – Сторожинець – Глибока – Опришени з під'їздом до станції «Вадул-Сірет» у межах населених пунктів Глиниця та Дубівці. 

  Через значне навантаження великогабаритного транспорту та високу інтенсивність руху пошкоджено додаткові елементи дерев’яного настилу тимчасового «норвезького» моста.  

У комплекті з металевими конструкціями Чернівецька область отримала й дерев'яне перекриття, оброблене спеціальними речовинами для збереження міцності. Поверх цього покриття додатково влаштували ще й поздовжні дошки. І саме вони частково зруйнувалися. 

Металеві конструкції переправи, дерев’яний настил, який йшов у комплекті - цілі та неушкоджені, а поздовжні зруйновані дошки підрядник замінять на нові. 

Об’їзд ділянки ремонту для легкового та вантажного транспорту буде можливим дорогами:
  Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» (на Кишинів), далі автошляхом Т-09-09 «Снятин – Косів – Старі Кути» через міста Снятин та Косів. 

  Також об’їхати міст можна через Чернівці та Сторожинець: прямуємо дорогою Н-10 «Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига» (на Кишинів), далі виїжджаємо на трасу М-19 «Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече» (на Бухарест) і потім на Р-62 «Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці» та у зворотному напрямку. 
   Зокрема, вантажівки загальною масою до 18 тонн можуть об'їхати міст у Глиниці ще й дорогою Т-26-01 «Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська».

Звертаємось до водіїв  заздалегідь планувати свій маршрут та дотримуватися вимог встановлених тимчасових знаків. 
Просимо вибачення за тимчасові незручності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь