Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Інформація для людей з інвалідністю Мамаївської  територіальної громади

Дата: 19.11.2023 11:00
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

  В рамках проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога для ВПО, репатріантів, ветеранів та їх приймаючих громад в Україні» є можливість забезпечити людей та дітей з інвалідністю або людей старшого віку з порушеннями здоров’я асистивними  технологіями (крісла колісні, противопролежневі подушки, матраци,стільчики,посуд, тощо).
Ви можете вибрати засіб, тієї фірми, яка Вам підходить , але  закупка може відбуватися тільки в Україні. 

  Бажаючі мають надати заяву та додати до неї копії документів (паспорт, ід. код, довідку МСЕК, індивідуальну програму реабілітації або іншу довідку, що підтверджує, що Вам рекомендовано ).

А саме: Копія індивідуальної програми реабілітації/індивідуального реабілітаційного плану/ довідки ЛКК/ висновку ВЛК/ медичного висновку сімейного лікаря/ витягу з історії хвороби (з рекомендаціями), щодо наявності медичних показань для забезпечення асистивних технологій, крісел колісних/ акт обстеження представника територіальної громади, що підтвердить потребу у забезпеченні асистивними технологіями/кріслами колісними.

  Зверніть увагу, що якщо Ви нещодавно отримували цей засіб через управління соціального захисту, то Вам можуть відмовити у придбанні засобу.
   Окрім того, НАІУ (організація, яка забезпечує технологіями) буде повідомляти органи соціального захисту населення про те, що Ви вже отримали такий засіб від НАУ і Вас знімають з черги. Це значить, що від держави Ви вже не зможете його отримати. 

Кожну заявку індивідуально будуть розглядати в  КОМІСІЇ НАІУ і приймати рішення. 
 
  Перелік Асистивних технологій в рамках міжнародного проєкту «Багатосекторальна гуманітарна допомога для ВПО, репатріантів, ветеранів та їх приймаючих громад в Україні» в додатку відео. 

  Звертатися з заявкою та питаннями  Ви можете до Соціального відділу Мамаївської територіальної громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь