Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

День десантно-штурмових військ

Дата: 21.11.2023 12:10
Кількість переглядів: 99

Фото без опису  В Україні 21 листопада відзначають День десантно-штурмових військ у складі Збройних Сил. Це окремі війська ЗСУ, до завдань яких входить повітряний десант та інші бойові операції в тактичному та оперативному тилу противника.
   Десантно-штурмові війська — це особливий вид військ, адже люди, які в них служать, знаходяться в безпосередній близькості до ворога, на передовій. Вони займаються наступальними діями та боротьбою з ворогом.
У 2017 році вийшов указ президента України Петра Порошенка Про День Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. 21 листопада на Михайлівській площі відбулася урочиста церемонія, де замінили блакитний берет десантників на берети кольору марун (темно-бордовий).
  Дорогі десантники, вітаємо вас із вашим святом! Ви – еліта ЗСУ та гордість України. Ви завжди там, де найважче. Нехай ваші побратими будуть для вас надійною опорою, а підтримка близьких надихає вас. 
   Схиляємо голову у пошані і пам’яті за кожним десантником, який поклав життя за Україну, за нашу гідність і свободу у боротьбі з російськими окупантами! 
Слава Україні! Слава героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь