Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Інспектори відділу звʼязків з громадськістю Управління патрульної поліції в Чернівецькій області провели майстер-клас

Дата: 23.11.2023 18:30
Кількість переглядів: 84


 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
В осінньо-зимовий період на автошляхах збільшується кількість дорожньо-транспортних пригод, у яких травмуються різні учасники дорожнього руху. 
    У рамках проєкту «Вартові безпечних доріг» інспектори відділу звʼязків з громадськістю Управління патрульної поліції в Чернівецькій області ,капітан поліції Харена Анна Миколаївна та сержант поліції Сенишин Ігор Ігорович,  провели захід  для дітей та осіб з інвалідністю у КУ ЦКРОІ «Допомога життю» Мамаївської сільської ради.
   Інтерактивна зустріч для дітей та осіб з інвалідністю  була цікавою та повчальною. Присутні підвищили рівень своїх  знань, щодо правил безпечної поведінки при пересуванні вулицями та дорогами . На учасників проєкту очікували цікаві заняття з презентацією , майстер-клас із виготовлення світловідбиваючого елемента , а також практичні знання, які допоможуть почуватися безпечніше та уникати травмування на дорогах.  
  Діяльність ініціативної групи здійснюється у рамках проєкту «Підтримка ініціативних спільнот», який реалізується спільно з МБФ Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health на виконання програми «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» за фінансової підтримки Шведської церкви та за технічної підтримки й координації благодійної організації Christian Aid (Велика Британія).
    Дякуємо Патрульна поліція Чернівецької області за нові знання та підтримку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь