Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Річниця з дня відкриття КУ ЦКРОІ «Допомога життю»

Дата: 04.12.2023 17:54
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

   4 грудня 2023 року у  комунальній установі  Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Допомогажиттю» Мамаївської сільської ради відбувся захід з дня відкриття.

    Даний захід направлений на привернення уваги суспільства до життя людей з інвалідністю та інформування щодо надання реабілітаційних послуг у Мамаївській громаді, а також відзначення дати відкриття установи яке символічно було заплановано  у Міжнародний день людей з інвалідністю 3 грудня 2022 року. 

       На захід запрошено багато благодійників, меценатів та організацій які беруть активну участь підтримці дітей з інвалідністю для соціалізації їх у суспільство. Окрім того було запрошено партнерську організацію з округу Швабія ФРН в період 03-06 грудня 2023 року, яка вже більше 5 років підтримує батьківську ініціативу ГО «Мрії особливих дітей», що створена в Мамаївській громаді. Дана співпраця направлена на  зміцнення та розширення вже існуючих зв’язків та спільних проектів між 

«Lebenshilfe Ostallgäu e.V.» Кауфбойрен, Німеччина, ГО "Мрії особливих дітей", КУ ЦКРОІ «Допомога життю» Мамаївської сільської ради . 

Основна мета співпраці - продовження спільної діяльності та підбиття підсумків проробленої роботи, щодо підтримки дітей та осіб з інвалідністю, обговорення та домовленості у спільних  проєктах,  затвердження і перспектива реалізації планів, щодо спільної концепції проєктів на розбудову соціальної захищеності осіб, що потребують підтримки в Мамаївській громаді та будівництво реабілітаційної установи. 

      

 

 

  • Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь