Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

«Доступна громада: особливості партнерства і взаємодія в громаді»

Дата: 19.12.2023 11:28
Кількість переглядів: 102

Фото без опису  Мамаївська територіальна громада, активно долучається до міжнародних та європейських проєктів, що підтримують соціальну захищеність людей з інвадністю та стрімко розвиває доступність та безбар'єрність.
    Саме в рамках  адвокаційної компанії, що впроваджується в межах проєкту "Багатосекторальна  інклюзивна гуманітарна допомога для ВПО, осіб, які повертаються, ветеранів та приймаючих громад в Україні", що реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF і відбулися заходи, що сприяють  у забезпеченні  використання прав людей з інвалідністю та створення справедливого інклюзивного суспільства. Підвищення обізнаності населення про життя людей з інвалідністю, що спрямовані на захист прав та свобод у сферах трудового права, доступу до освіти, реабілітації, та інших життєвих аспектів. Роз'яснення норм законодавства щодо питань доступності і соціального захисту. Встановлення партнерства з організаціями які підтримують інтереси людей з інвадністю через рівень обізнаності та відповідальності у громадах.
   З цього приводу 5 та 18 грудня 2023 року на базі соціального простору ГО "Мрії особливих дітей" та КУ ЦКРОІ "Допомога життю" Мамаївської сільської ради відбулися адвокаційні компанії на загальну тему:«Доступна громада: особливості партнерства і взаємодія в громаді», які об'єднали співорганізаторів та небайдужих людей це - національна Асамблея людей з інвалідністю України, ГО «Чернівецька обласна організація людей з інвалідністю «Лідер» КУ ЦКРОІ "Допомога життю" Мамаївської сільської ради та ГО "Мрії особливих дітей".   Також учасниками цих заходів були представники влади, соціального захисту, пересічні громадяни, особи та діти з інвадністю, молодь та активісти і батьки.
     Розвиваючи проблематику комунікації та толерантності з людьми з інвадністю, усі учасники заходів, дійшли певної згоди, що напрямок який стає пріорітетним в стратегії держави є викликом для громад та людей, що проживають на своїх територіях, та першочерговим для виконання.
    Усі публікації створені за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF. Погляди, висловлені в матеріалі, належать  Національній асамблеї людей з інвалідністю України і тому жодним чином не можуть вважатись офіційною думкою фінансового партнера, CBM та EDF.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь