Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Просимо усіх жителів громади допомогти нашим воїнам!

Дата: 22.12.2023 16:40
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Термінове звернення до священників та віруючих всіх релігійних громад, які знаходяться на території Мамаївської територіальної громади !

Йдуть пекельні бої. Наші хлопці на передовій, зіткнулися з надзвичайно важкими випробуванням, яке пов’язане з відсутністю озброєння, автомобілів, літальних засобів ( дронів ), останні  життєво необхідні для виконання важливих бойових завдань та збереження людського життя . Про що свідчать численні дзвінки та смс- повідомлення відчаю та крику, як приклад - «… через те, що не має дронів та тепловізорів, нас ріжуть , як баранів…»

   Мамаївська сільська рада звертається до всіх очільників церков та вірян різних конфесій, залишити позаду всі суперечності і об’єднатись навколо допомоги нашим Воїнам. Велике прохання щоб левову частку від коштів з пожертв, колядувань , інших таїнств спрямувати на закупівлю дронів та  іншого військового технічного обладнання . Всі повинні зрозуміти, що у сотень тисяч наших Героїв. замість різдвяних та новорічних столів –холод, болото і спільна молитва побратимів в окопах.

Тому наш святий обов’язок кинути всі сили, кошти і засоби на допомогу цим мужнім Людям ! Щоб наступна Віфлеємська зоря, зійшла над мирною, могутньою, квітучою Україною !

Хай Господь Бог, береже наше військо та всю Україну !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь