Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

Чернівецькою обласною військовою адміністрацією відзначено почесним подяками працівників Мамаївської сільської ради

Дата: 12.01.2024 10:06
Кількість переглядів: 65


 

Фото без описуФото без описуФото без опису

​24 лютого 2024 року виповнюється два роки від початку злочинного повномасштабного вторгнення загарбників в Україну.

​За час, що минув наш народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає.

​Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах, а також потужній міжнародній допомозі.

Цього року 11 грудня 2024 року був проведений  Форум на тему: «Підтримка осіб, які постраждали від війни». В рамках заходу  було обговорення ключових питань  у сфері міжнародної підтримки осіб, які постраждали від війни, напрями та стратегічні плани співпраці з державним сектором.

​У рамках Форуму були

обговорені ключові цілі та пріоритети діяльності обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації), результати в здійсненні співробітництва з міжнародними партнерами та визначенні подальші плани діяльності які були окреслені  для подальшої роботи в громадах.

Представляючи нашу громаду заступник голови Мар'ян Гайдук визначив пріорітетність першочергових завдань які мають бути виконані в 2024 році.

  Мамаївська територіальна громада завжди піклується про жителів своєї громади та підтримує людей, що постраждали від війни. Голова Мамаївської громади Наталія Катрюк завжди стверджує : «Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів».

   З метою обговорення на Форумі результатів співпраці між обласною державною адміністрацією (обласною військовою адміністрацією), міжнародними та виконавчими партнерами, фондами та організаціями, установами  було відзначено усіх учасників, а з нашої громади почесним подяками  директорку КУ ЦКРОІ «Допомога життю» Мамаївської с/р Людмилу Крестянікову та голову громадської організації "Мрії особливих дітей"Світлану Бурак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь