Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

ГО "Мрії особливих дітей" прийняли рішення створити доступність для населення Мамаївської громади

Дата: 30.01.2024 08:45
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Фото без опису
 

    Щиро дякуємо нашим друзям, помічникам, наставникам з Національної Асамблеї людей з інвалідністю України (НАІУ), за апарелі  ( пандус) , які зможуть забезпечити доступ людей з інвадністю до адмінбудівлі старостинського округу с. Глиниця, де люди отримуються допомогу та соціальні послуги. Нехай сторицею повернеться усе добро, яке ви робите для наших людей.

Бо саме забезпечення доступності для дітей та осіб з інвалідністю, людей похилого віку - це один із викликів для батьків громадської організації "Мрії особливих дітей". 

Адже доступність — це усунення фізичних бар’єрів і, навпаки, створення таких умов, за яких кожна людина буде почуватися комфортно у суспільстві. Іноді людина, яка використовує крісло колісне або спирається на милиці, ходунки чи палички , елементарно не може зайти до магазину через високі бордюри або занадто крутий нахил пандуса, до медичної установи, чи навчального закладу, отримати послуги з соціального забезпечення. Саме повна доступність передбачає, що людина зможе користуватися навколишнім простором самостійно, тобто без сторонньої допомоги.

  В рамках проєкту «Мультисекторальна гуманітарна допомога з урахуванням інвалідності для внутрішньопереміщених осіб (ВПО), репатріантів, ветеранів та приймаючих громад в Україні" керівництвом ГО "Мрії особливих дітей" було прийнято рішення створити доступність для населення Мамаївської громади. Звернувшись з пропозицією до НАІУ для нас було закуплено  та передано апарелі  широкі (пандус) які є переносними та забезпечать доступність людей з інвалідністю на кріслах колісних до адмінбудівель органів державного управління, культури, спорту, медицини, освіти, тощо.

Саме переносні апарелі є дуже зручними та багатофункціональними, адже зможуть бути використані будь де.

Цей проект реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини (GFFO), CBM та EDF.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь