Мамаївська громада

Чернівецька область, Чернівецький район

"Вартові безпечних доріг"

Дата: 01.02.2024 16:43
Кількість переглядів: 38

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

👮‍♂️Офіцери поліції як "Вартові безпечних доріг" стали друзями для дітей з інвалідністю Мамаївської громади, щоб уберегти.

   ✅ Вже в котре у рамках проєкту «Вартові безпечних доріг» інспекторка відділу звʼязків з громадськістю Управління патрульної поліції в Чернівецькій області, капітан поліції Харена Анна Миколаївна провела повчальний захід  з дітьми та особами з інвалідністю  КУ ЦКРОІ «Допомога життю» Мамаївської сільської ради та ГО "Мрії особливих дітей".

   🚔Інтерактивна зустріч для дітей та осіб з інвалідністю  була корисною та повчальною. Учасники заходу мали змогу підвищити рівень своїх  знань, щодо правил вуличного  руху, безпечної поведінки на дорозі, правил руху на тротуарній частині вулиці і на переходах, про місця зупинок транспортних засобів та автобусів.

🚸На учасників проєкту сьогодні очікували цікаві завдання та практична діяльність. Діти та особи з інвалідністю разом з батьками та капітаном поліції Анною Хареною  наклеїли світловідбиваючі стрічки, червоного та білого кольору, на каркас автобусної зупинки. Даний показник з світловідбиваючими  елементами допоможе в темну пору доби зорієнтуватися як пасажирам так і водіям у визначенні зупинки та почуватися безпечніше та уникати травмування на дорогах. 

  ✅Діяльність ініціативної групи з числа поліцейських здійснюється у рамках проєкту «Підтримка ініціативних спільнот», який реалізується спільно з МБФ Альянс громадського здоров'я Alliance for Public Health на виконання програми «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення» за фінансової підтримки Шведської церкви та за технічної підтримки й координації благодійної організації Christian Aid (Велика Британія) задля підтримки жителів нашої Мамаївської громади..

    🇺🇦🚔Дякуємо Патрульна поліція Чернівецької області за нові знання та підтримку в облаштуванні наших двох зупинок біля соціального кафе "Горнятко" світловідбиваючими стрічками!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь